Incendiu la un depozit de piese si service auto din Criseni

9 PERSOANE AU FOST CONFIRMATE CU CORONAVIRUS IN SALAJ
5 aprilie 2020
Au aruncat piese de masina langa Valea Zalaului
5 aprilie 2020

Incendiu la un depozit de piese si service auto din Criseni

Pompierii zălăuani au fost solicitaţi să intervină, sâmbătă noaptea spre duminică, la un incendiu izbucnit la un operator economic (cu mai multe spaţii închiriate altor operatori de tip depozit de piese şi service auto) din localitatea Crişeni.
La faţa locului s-au deplasat patru autospeciale (3 de stingere cu apă şi spumă şi autoscara) din cadrul Detaşamentului Zalău. La sosirea forţelor de intervenţie, incendiul se manifesta cu intensitate pe circa 200 mp, în sprijin au mai fost solicitate încă două autospeciale de stingere (de la Garda Cehu Silvaniei şi SPSU Michelin). Cu toate că la faţa locului au fost mobilizate multe forţe, lupta pompierilor cu incendiul a durat aproximativ cinci ore.
Cauza probabilă de incendiu a fost de natură electrică (scurtcircuit de la un conductor electric improvizat). Pompierii au reuşit să salveze două autoturisme din cele trei aflate în service, incendiul fiind lichidat înainte ca acesta să se extindă şi la o vulcanizare din imediata apropiere. A ars acoperişul clădirilor pe circa 200 mp, o serie de bunuri depozitate în imobile (piese auto, diverse utilaje, piese de mobilier, cauciucuri, un autoturism, etc). – cpt. Lucian Jacodi purtător de cuvânt ISU Sălaj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *