9 Persoane implicate intr-un accident

CFR
Modernizarea garii din Zalau
9 ianuarie 2009
Spital
Aproape 300 de cazuri tratate
13 ianuarie 2009

9 Persoane implicate intr-un accident

Accident9 persoane au fost implicate intr-un accidet pe DN 1F in Zalau judetul Salaj, drumul ce face legatura intre Zalau si Cluj.
Din primele cercetari se pare ca autoturismul marca renault nu a adaptat viteza la conditiile meteo de drum, a derapat si a intrat pe contrasens, apoi a lovit frontal autoturismul marca VW care circula regulamentar.
A fost nevoie de interventia pompierilor de la descarcerare pentru a putea scoate cele 5 victime incarcerate in autoturismul renault . La fata locului au sosit 5 ambulante pentru a acorda ingrijirile necesare celor 6 persoane aflate in stare mai grava, printre care se afla si un copil. Din fericire soferii ambelor masini si pasagerul din partea dreapta a VW au scapat doar cu cateva leziuni usoare, celelate 6 persoane fiind transportate la spitalul judetean din Zalau.

Zaha Gheorghe subcomisar politia rutiera Salaj: Autoturismul marca renault intr-o curba la stanga nu a adaptat viteza conditiilor meteo de drum, a derapat intrand pe contrasens si a lovit frontal autoturismul VW.Cele 6 victime aflate in stare mai grava au fost transportate la spital pentru a primi ingrijirile necesare.

Jacodi Lucian, purtator de cuvant : A fost nevoie de interventia detasamentului de pompieri din Zalau pentru scoaterea celor 5 victime incarcerate in fiarele discontorsionate ale masinii. Victimele aflate in stare mai grava au fost preluate de catre cei de la ambulanta si transportate la spital.

Pasager masina VW: Eram in masina cu sora mea si cu o cunostinta, iar cumnatul meu era cel care conducea. La un moment dat am vazut o masina care a derapat si a intrat pe contrasens inzbindu-se cu partea din spate a masini de noi.Totul s-a petrecut foarte repede. Din fericire noi ne-am ales cu leziuni usoare, in schimb pasagerii din renault erau in stare grava.

Din cele 6 persoane care au primit ingrijiri, doar 4 au necesitat internarea la spitalul de urgenta din Zalau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *