96 LOCURI DE MUNCĂ ÎN STRĂINĂTATE

TINERI BĂNUIȚI DE COMITEREA MAI MULTOR FURTURI DIN AUTO TRIMIȘI ÎN JUDECATĂ
3 noiembrie 2022
Cea mai mare ferma bio de vaci din Romania
5 noiembrie 2022

96 LOCURI DE MUNCĂ ÎN STRĂINĂTATE

47.100 locuri de muncă vacante la nivel naţional si 96 locuri de muncă vacante în Spaţiul Economic European sunt declarate pentru aceasta săptămână

Potrivit datelor furnizate de agenţii economici privind locurile de muncă vacante, în evidenţele Agenţiei Județene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Sălaj, sunt disponibile 195 locuri de muncă. Cele mai multe locuri de muncă sunt oferite pentru: muncitor necalificat la asamblarea și montarea pieselor(40), electrician(28), asistent maternal(24), confecţioner asamblator(16), mecanic utilaj(12), electromecanic(11), tapiţer (10), operator la prelucrarea cauciucului(5), lucrător comercial/vânzător(4), femeie de serviciu(3), şi ingineri(7).
Din cele 195 locuri de muncă vacante declarate de angajatori la agenția pentru ocuparea forței de muncă, 7 sunt pentru persoane cu studii superioare(inginer instalaţii, inginer mecanic, inginer automatist), 188 sunt pentru persoane cu studii medii (electrician, mecanic utilaj,asistent maternal, confecţioner, muncitor necalificat, etc) .
Precizăm faptul că baza de date este dinamică, actualizându-se în timp real în funcţie de locurile de muncă declarate de angajatori, de valabilitatea ofertelor, precum şi de numărul repartiţiilor emise în vederea ocupării.
Oferta locurilor de muncă vacante la nivel național poate fi accesată pe site-ul www.anofm.ro în secțiunea Locuri de Muncă Vacante.

96 locuri de muncă vacante în Spaţiul Economic European

Angajatorii din Spaţiul Economic European oferă, prin intermediul reţelei EURES România, 96 locuri de muncă vacante, după cum urmează:
Finlanda – 50 locuri de muncă pentru: muncitor necalificat – culegător fructe de pădure,alte fructe și legume;
Norvegia – 19 locuri de muncă pentru: vopsitor auto; personal curăţenie; electrician;croitor; muncitor în producție; tinichigiu auto; zidar; farmacist; sticlar/ şlefuitor sticlă;sticlar/ artizan sticlă;
Polonia – 15 locuri de muncă pentru: muncitor depozit – operator stivuitor; asistent producţie; operator maşină CNC;
Malta – 11 locuri de muncă pentru: proiectant arhitect; veterinar acvatic; biolog marin; inginer hidraulic; inginer mecanic proiectant; coordonator proiect de cercetare, dezvoltare şi inovare; director de studiu; ajutor bucătar; bucătar şef; ospătar;
Lituania – un loc de muncă pentru: instalator, montator ţevi

Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă Spaţiul Economic European pot consulta ofertele accesând www.anofm.ro/EURES.
Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă se pot adresa agenţiilor teritoriale pentru ocuparea forţei de muncă de domiciliu sau de reşedinţă ale căror date de contact se află pe site-ul www.anofm.ro.

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Sălaj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.