Pregatire pompieri
Prevenirea situatiilor de urgenta
6 octombrie 2008
Plata taxelor
Activitate intrerupta
7 octombrie 2008

A adormit la volan

3 Accidente6 Persoane au ajuns luni dimineata la spitalul de urgenta din Zalau, jud.Salaj in unui accident de circulatie ce a avut pe DN 1F in comuna Sincraiul Almasului.

Soferul ce conducea autoutilitara marca Fiat se deplasa pe directia Zalau-CJ a adormit la volan si a parasit partea carosabila ajungand in sant.In urma impactului toate cele 6 persoane au fost transportate de urgenta la spital pentru acordarea ingrijirilor necesare.
Puscas Codruta purtator de cuvant spital:In jurul orei 8 dimineata la UPU Zalau,au fost adusi la spital 6 persoane cu varsta cuprinda intre 20-41 ani cu diverse politraumatisme, starea cea mai grava o prezinta un tanar de 20 ani care a fost trimis pentru mai multe analize la computerul tomograf in functie de aceste analize se va stabili daca urmeaza sa fie trimis la CJ sau nu.Celelalte persoane se afla in stare stabila din punct de vedere hemodinamic.

Marius Cosma agent politie Zimbor:Din primele cercetari rezulta ca soferul fiatului a adormit la volan parasind partea carosabila in localitatea Sincraiul almasului, toate cele 6 persoane au fost transportate la spital.In cauza se fac cercetari.
În urma impactului a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto, precum şi a celor 5 pasageri, toţi domiciliaţi în localitatea Bogdand, judeţul Satu Mare. Alte 2 accidente drave au avut loc:

În data de 05.10.2008, ora 09:45, pe DN 1C, între localităţile Perii Vadului şi Mesteacăn, judeţul Sălaj, S. Dumitru, de 65 ani, din municipiul Cluj-Napoca, se afla la volanul unui autoturism marca Opel Kadett, proprietate personală, iar într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, semnalizată corespunzător prin indicatoare rutiere şi marcaj, a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens, în coliziune frontală cu un autoturism marca Dacia Logan, care circula din sens opus. În urma impactului, o pasageră din autoturismul Opel a fost rănită grav, iar o pasageră din Logan a suferit leziuni grave.

În data de 06.10.2008, ora 04:00, pe DN 1F, în localitatea Bocşa, judeţul Sălaj, B. Cosmin, de 29 ani, din municipiul Cluj-Napoca, judeţul Cluj, în timp ce conducea autoutilitara marca VW LT, a accidentat grav un bărbat de 44 ani, din localitatea Şamşud, jud. Sălaj, care, în calitate de pieton, se deplasa neregulamentar pe partea dreaptă a drumului public, deşi acesta era prevăzut cu acostament şi trotuar destinat circulaţiei pietonale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *