A derapat si a ajuns in sant

jandarmeria
Acostat de 2 tinere pentru a intretine raporturi sexuale
13 ianuarie 2009
Autobuz
Autobuz in sant
16 ianuarie 2009

A derapat si a ajuns in sant

AutobuzIn judetul Salaj, soseaua ce leaga Zalaul de localitatea Moigrad, nu a fost curatata de cei de la dezapezire, decat dupa 1 ora de la intamplarea unui accident. Un autobuz cu 4 persoane a ajuns intr-un sant dupa ce intr-o curba la dreapta a derapat datorita poleiului care era acoperit de zapada. Persoanele aflate in masiana au reusit sa se salveze prin trapa de la autobuz. Soferul si cele 3 femei au scapat cu leziuni usoare, dar s-au ales cu o grozava sperietura.Mai multe masini au derapat, iar circulatia a fost ingreunata de conditiile meteo. La fata locului au sosit 3 ambulante care au acordat ingrijirile necesare pasagerilor.

Sofer autobuz, PuscasVasile: Nu am avut viteza, am venit cu antaia si m-am trezit ca fac o pirueta cu autobuzul, apoi am fost arucat in sant.Trebuia sa curete drumurile dimineata, nu sa trimita masina acum dupa accident, sa arunce cu nisip.

Andrei Crisan, purtator de cuvant ISU Salaj: S-a intervenit pentru asigurarea unui autobuz, care a derapat datorita zapezii de pe carosabil, in vederea decuplarii bornelor si bateriei pentru evitarea unei explozii.

Iata ce ne-au decarat cativa dintre conducatorii auto:
Se circula greu, chiar foarte greu datorita poleiului de pe sosea.Mergem cu viteza redusa pentru a evita accidentele. Cred ca nu suntem pregatiti de iarna.
Foarte greu circulam, soseaua nu este curatata, bine ca platim taxa auto.
Cu viteza redusa ne deplasam, fata de cum se circula in oras unde nu sunt astfel de probleme.

Pintea Valentin, agent sef adjunct, politia rutiera Mirsid : Din cauza zapezii pe carosabil s-a rasturnat pe partea stanga a directiei de mers, ajungand in sant.Din fericire victimele sunt in afara oricarui pericol.

Conducatorii auto sunt extrem de nemultumiti de cei de la dezapezire care nu curata drumurile din timp. Pentru mai bine de o ora s-a circulat cu dificultate, pana masina de

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *