Acostat de 2 tinere pentru a intretine raporturi sexuale

Spital
Aproape 300 de cazuri tratate
13 ianuarie 2009
Autobuz
A derapat si a ajuns in sant
16 ianuarie 2009

Acostat de 2 tinere pentru a intretine raporturi sexuale

jandarmeriaSâmbătă, 10 ianuarie 2009, în jurul orei 23.00, un echipaj de jandarmi ce desfăşura activităţi specifice în municipiul Zalău, a depistat pe str. Tudor Vladimirescu, în zona blocului  „Dalia”, pe L. Anca, de 21 de ani şi pe S. Vandana, de 22 de ani, ambele din Zalău, care au acostat o persoană pentru a întreţine raporturi sexuale în schimbul unei sume de bani.
 Jandarmii le-au sancţionat contravenţional cu amendă de 500 lei, în baza Legii 61/1991, pentru atragerea de persoane, sub orice formă, săvârşită pe străzi sau în alte locuri publice în vederea practicării de raporturi sexuale cu acestea spre a obţine foloase materiale.
 

     Duminică, 11 ianuarie 2009, în jurul orei 14.30, un echipaj de jandarmi în timp ce executa activităţi specifice în zona apropiată a Liceului Voievod Gelu, din municipiul Zalău, a depistat patru persoane care au pătruns prin încălcarea normelor de acces, în incinta instituţiei, prin escaladarea gardului unităţii de învăţământ. Tinerii, cu vârste cuprinse între 15 şi 23 ani, au declarat jandarmilor că au intrat în instituţia de învăţământ pentru a merge pe terenul de sport al şcolii.  Cei patru au fost sancţionaţi de către jandarmi cu avertisment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *