A fost numit vicar administrativ de Prea Sfintia Sa Dr. Petroniu Florea

Audi
Drive test cu Audi
22 august 2008
Localitati afectate de rafale de vant
24 august 2008

A fost numit vicar administrativ de Prea Sfintia Sa Dr. Petroniu Florea

PetroniuÎn data de 22 august 2008, la sediul Episcopiei Sălajului, a avut loc şedinţa Permanenţei Consiliului Eparhial. În cadrul şedinţei prezidate de Prea Sfinţia Sa Dr. Petroniu Florea, datorită faptului că Secretariatul de Stat pentru Culte a aprobat finanţarea în schema de funcţii a Episcopiei Sălajului a postului de vicar administrativ, a fost numit cu data de 22 august 2008, prin decizie chiriarhală, în această funcţie, P.C. Pr. Ioan Ghiurco.

    Printre atribuţiile postului de vicar administrativ se numără: conduce Cancelaria Eparhială, veghind asupra ducerii la îndeplinire a hotărârilor organelor deliberative şi executive eparhiale; studiază şi propune spre dezbarerea Consiliului Eparhial şi Permenenţei Consiliului Eparhial probleme de ordin organizatoric survenite de la Adunarea Naţional Bisericească, Consiliul Naţional Bisericesc, Patriarhie, Mitropolie, Adunarea Eparhială, Protopopiate, Parohii; verifică în teren şi coordonează activitatea pastoral-misionară de păstrare şi consolidare a Credinţei Ortodoxe, raportând cele constatate Chiriarhului.

    P.C. Părinte vicar administrativ Ioan Ghiurco se va îngriji, de asemenea, de finalizarea lucrărilor la catedrala episcopală şi de construirea noului sediu eparhial.

                                                                                        
 

Biroul de presă al Episcopiei Sălajului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *