A violat o femeie de 89 de ani dupa care a talharit-o

A condus un autoturism furat sub influenta alcoolului
18 martie 2009
biserica
Mitropolia Clujului dezaproba unele afirmati provocatoare al Nuntiului Apostolic din Romania
18 martie 2009

A violat o femeie de 89 de ani dupa care a talharit-o

PolitiaPoliţia Oraşului Jibou a fost sesizată săptămâna trecută de un cetăţean care a reclamat faptul că persoane necunoscute au intrat, în cursul nopţii, în locuinta soacrei sale, în vârstă de 89 ani, pe care au agresat-o fizic şi sexual, după care au luat din casă şi o sumă de bani.
Poliţiştii eu efecuat cercetări ce au evidenţiat faptul că femeia locuia singură, iar în noaptea de 11/12 martie, în jurul orei 04,30, a deschis uşa locuinţei, întrucât a auzit zgomote suspecte in curte. În acel moment, o persoană necunoscută de sex bărbatesc, cu vârsta aproximativa 35-40 ani, a intrat cu forţa în locuinţă, a smuls firul de conectare la reţea a telefonului fix, după care a împins-o pe pat şi a violat-o. Inainte de a părăsi locuinţa, bărbatul a luat din casă 80 de lei şi a plecat.

Oamenii legii l-au identificat în scurt timp pe presupusul autor al violului şi tâlhăriei, C. Graţian, de 32 ani, care a fost prezentat Parchetului de pe lânga Judecătoria Jibou cu propunere de arestare prevenitvă, iar instanţa a emis mandat de arestare pe o perioadă de 29 zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *