ACCIDENT CU VICTIME PROVOCAT DE UN ADOLESCENT DE 14 ANI

POLIȚIȘTII DE LA SILVIC AU CONFISCAT 126 DE METRI CUBI DE MATERIAL LEMNOS
26 septembrie 2022
Un filtru de reducere a emisiilor olfactive unic în România a fost pus în funcțiune la fabrica CEMACON din Zalău
27 septembrie 2022

ACCIDENT CU VICTIME PROVOCAT DE UN ADOLESCENT DE 14 ANI

Vineri seara, 23 septembrie, un adolescent de 14 ani a condus mașina părinților, prin localitatea Țăudu, comuna Almașu și a fi provocat un accident cu victime. Polițiștii au dispus reținerea acestuia, pentru 24 de ore.

Evenimentul s-a produs la ora 19:45, pe Drumul Comunal 61, în localitatea Țăudu, comuna Almașu.

Din primele verificări efectuate de polițiști a reieșit că, un adolescent de 14 ani, din Zalău, aflându-se în localitatea Țăudu, ar fi condus autoturismul părinților, fără acordul acestora, prin localitatea Țăudu și ar fi efectuat o manevră de depășire a unor autoturisme parcate, fără a se asigura că din sens opus circula un motociclist, cu care a intrat în coliziune laterală.

În urma impactului, motociclistul, de 28 de ani, din Zalău a fost rănit grav și a fost transportat de aparținători la o unitate medicală, fără a sesiza poliția de eveniment.

Polițiștii au fost sesizați despre producerea evenimentului la data de 24 septembrie și au demarat imediat cercetările, constatând că motocicleta implicată în accident era neînmatriculată, iar conducătorul acesteia nu poseda permis de conducere.

În baza probatoriului administrat, sâmbătă, 24 septembrie, polițiștii au dispus reținerea, pentru 24 de ore, față de adolescentul de 14 ani.

În cauză, polițiștii, sub coordonarea unității de parchet competente, continuă cercetările pentru vătămare corporală din culpă, furt în scop de folosință, conducere fără permis, părăsirea locului accidentului și conducerea unui autovehicul neînmatriculat.

Respectați regulile rutiere! O clipă de neatenție vă poate costa viața, libertatea…viitorul! – Ioana Rus purtător de cuvânt Poliția Sălaj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.