ACCIDENT IN FATA SPITALULUI DIN ZALAU

Peste 600 de sancţiuni aplicate de poliţişti în trei zile
20 ianuarie 2020
Fodor Victor a fost gasit de politisti
21 ianuarie 2020

ACCIDENT IN FATA SPITALULUI DIN ZALAU

Luni, 20 ianuarie a.c., la ora 14.15, la intersecția străzilor Simion Bărnuțiu cu Sfânta Vineri, o femeie de 42 de ani, din

municipiul Zalău, în timp ce conducea autoturismul,   fiind încadrată pentru a efectua virajul la stânga, nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism, condus de o femeie, din comuna Bobota, care circula pe direcția Casa Armatei-Spital și a intrat în coliziune cu acesta.

 

 

În urma impactului a rezultat rănirea ușoară a pasagerului din autoturismul condus de femeia din Bobota, un copil in vârstă de 6 ani.

 

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor care au dus la producerea evenimentului.

Mulțumim persoanei anonime care a trimis imaginile la redacție.

Dacă ați fost martorul unui eveniment, puteți trimite imaginile pe adresa https://www.facebook.com/ztv.ro/, e-mail:zalautv@gmail.com sau whatsapp pe numarul de telefon 0744 247 263, iar la 3 filmări care vor aparea pe acest site veți primi un CADOU personalizat ZTV, iar noi va garantăm ca nu va vom divulga numele.

Va puteți abona GRATUIT la canalul de Youtube ZTV la acest link https://www.youtube.com/c/ztvro click pe clopotel si veți primi cel mai repede stirile video. Puteți sa ne urmariți pe Facebook: https://www.facebook.com/ztv.ro/ si pe grup https://www.facebook.com/groups/ztvmedia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *