ACCIDENT IN SENSUL GIRATORIU DE LANGA VALUE CENTER

Investiții de aproape 42 milioane de euro autorizate, în 2023, de CJ Sălaj
16 ianuarie 2024
Accident rutier implicate 13 victime
17 ianuarie 2024

ACCIDENT IN SENSUL GIRATORIU DE LANGA VALUE CENTER

Luni, 15 ianuarie a.c., la ora 20.30, Poliția Municipiului Zalău a fost sesizată în urma unui apel primit prin 112, despre faptul că pe Bulevardul Mihai Viteazu din municipiul Zalău a avut loc un accident rutier soldat cu o victimă.

Polițiștii rutieri s-au deplasat la fața locului și au constatat că, o femeie de 30 de ani, din Zalău, în timp ce conducea un autoturism, la pătrunderea în interiorul intersecției cu sens giratoriu de pe Bulevardul Mihai Viteazu, nu ar fi acordat prioritate de trecere și ar fi intrat în coliziune frontal – laterală cu un autoturism condus regulamentar, în interiorul intersecției cu sens giratoriu, pe drumul prioritar, de un tânăr de 21 de ani, din Zalău.

În urma accidentului rutier, conducătoarea primului autoturism a suferit leziuni ușoare, pentru îngrijirea cărora a fost transportată la spital.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. – Poliția Sălaj

UPDATE:

Luni seara, la ora 20:32, echipajul de pompieri ai Detașamentului Zalău a intervenit în cazul unui eveniment rutier, în care au fost implicate două autoturisme, rezultând o persoană rănită, conștientă și neîncarcerată, care a primit îngrijiri medicale de la echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă. Persoana de sex feminin, de aproximativ 30 de ani, a fost transportată la UPU Zalău.
Totodată, au fost asigurate și măsurile de prevenire și stingere a incendiilor. – Subofiter technic principal Diana Ember purtător de cuvânt ISU Sălaj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *