Accident rutier implicate 13 victime

ACCIDENT IN SENSUL GIRATORIU DE LANGA VALUE CENTER
16 ianuarie 2024
Scrisoare de multumire si apreciere pt d-nul dr. Gabriel Gavrilut
17 ianuarie 2024

Accident rutier implicate 13 victime

Marți noaptea, la ora 2:48, Inspectoratul pentru Situații de Urgență a fost alertat despre producerea unui accident rutier între 2 microbuze.

Având în vedere numărul persoanelor implicate, pentru optimizarea misiunii de răspuns, la nivelul județului Sălaj a fost activat Planul Roșu de Intervenție.

La fața locului au fost alocate de urgență 6 ambulanțe de prim ajutor, 2 ambulanțe cu medic, o autospecială transport persoane și victime multiple, o autospecială primă intervenție și comandă și o autospecială de stingere cu modul de descarcerare.

Din primele informații, în urma accidentului rutier au rezultat 13 victime care au primit îngrijiri medicale la fața locului, dintre care 3 încarcerate.
6 cetățeni sunt de cetățenie ucrainiană.

În urma accidentului rutier, 7 victime, conștiente, au fost transportate la spital pentru investigații de specialitate. 4 victime au fost transportate la UPU Dej, iar 3 la UPU Zalău.

Planul roșu a fost dezactivat la ora 05:02. – Subofiter technic principal Diana Ember purtător de cuvânt ISU Sălaj

UPDATE 07:40:

Miercuri, 17 ianuarie a.c., la ora 02.43, pe D.N. 1 C, între localitățile sălăjene Dăbâceni și Ileanda, un bărbat de 33 de ani, din Ucraina, în timp ce conducea o autoutilitară, în împrejurări ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, într-o curbă deosebit de periculoasă spre dreapta, semnalizată corespunzător, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, ar fi pătruns pe sens opus de circulație și ar fi intrat în în coliziune frontală cu un microbuz, condus regulamentar din sensul opus, de un bărbat de 40 de ani, din comuna Bocicoiu Mare, județul Maramureș.

În urma accidentului, șapte persoane au suferit leziuni ușoare, pentru îngrijirea cărora, trei dintre acestea au fost transportate la o unitate medicală din Zalău, iar celelalte patru persoane au fost transportate la o unitate medicală din Dej.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri.

Polițiștii Serviciului Rutier continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier. – Poliția Sălaj

UPDATE 10:13

Miercuri, 17 ianuarie a.c., la ora 02.43, pe D.N. 1 C, între localitățile Dăbâceni și Ileanda, un bărbat, de 33 de ani, din Ucraina, în timp ce conducea o autoutilitară pe direcția Dej – Baia Mare, în împrejurări ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, într-o curbă, ar fi intrat în coliziune frontală cu un microbuz, condus de un bărbat, de 40 de ani, din comuna Bocicoiu Mare, județul Maramureș.

În urma accidentului, opt persoane au suferit leziuni, pentru îngrijirea cărora au fost transportate la spital, iar ulterior, alte două persoane s-au prezentat la spital.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri.

Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier. – Poliția Sălaj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *