Accident lângă spitalul din Zalău

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă în cazul șoferului de autobuz
21 octombrie 2022
Taximetrist implicat intr-un accident, langa spitalul din Zalau
21 octombrie 2022

Accident lângă spitalul din Zalău

La data de 20 octombrie a.c., ora 17:22, pe strada Simion Bărnuțiu, din municipiul Zalău, s-a produs un accident de circulație soldat cu rănirea ușoară a unei persoane.

Din primele verificări efectuate de polițiștii rutieri a reieșit faptul că, un bărbat, de 58 de ani, din comuna Bocșa, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Simion Bărnuțiu la intersecția cu strada Dumbrava, nu ar fi acordat prioritate de trecere la virajul la stânga unui alt autovehicul, care circula din sens opus, fiind condus de un tânăr, de 23 de ani, din comuna Sălățig.

În urma evenimentului, pasagera dreapta spate a autovehicului condus de bărbatul din comuna Bocșa, a suferit leziuni ușoare și a fost transportată la o unitate medicală, pentru investigații de specialitate.

Conducătorii auto nu consumaseră băuturi alcoolice.

Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă. – Ioana Rus purtător de cuvânt Poliția Sălaj

Mulțumim persoanei anonime care a trimis imaginile la redacție.
Dacă ați fost martorul unui eveniment, puteți trimite imaginile pe adresa de facebook https://www.facebook.com/groups/ztvmedia, e-mail: zalautv@gmail.com sau whatsapp pe numarul de telefon 0742073833, iar la 3 filmări veți primi un CADOU personalizat ZTV, iar noi va garantam ca nu vom divulga numele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.