Accident rutier intre Aghires si Zalau

POLIȚIȘTII AU IDENTIFICAT PERSOANA BĂNUITĂ DE FURTUL MAI MULTOR BICICLETE DIN MUNICIPIUL ZALĂU
19 august 2022
Polițiștii au verificat transportatorii public de persoane
23 august 2022

Accident rutier intre Aghires si Zalau

Astăzi, 22 august, la ora 08:20, pe Drumul Județean 191C, între localitățile Aghireș și Zalău s-a produs un accident de circulație.

Polițiștii ajunși la fața locului au constatat faptul că, un bărbat, de 54 de ani, din comuna Cizer, în timp ce conducea un autoturism, dinspre Aghireș înspre Zalău, nu ar fi păstrat o distanță corespunzătoare în mers față de autovehiculul din fața sa, care a frânat brusc pentru a evita un animal. Întrucât nu putea opri în condiții de siguranță, bărbatul a virat brusc stânga și a pătruns în șanțul din partea stângă a sensului său de mers.

În urma evenimentului, șoferul, de 54 de ani, a suferit leziuni și a fost transportat la o unitate medicală pentru a i se acorda îngrijiri de specialitate.

Întrucât nu au rezultat alte victime decât autoaccidentarea conducătorului auto vinovat de producerea evenimentului, polițiștii au soluționat accidentul, întocmind pe numele acestuia un proces-verbal de constatare a contravenției pentru nepăstrarea distanței corespunzătoare în mers. – Ioana Rus purtător de cuvânt Poliția Sălaj

Mulțumim persoanei anonime care a trimis imaginile la redacție.

Dacă ați fost martorul unui eveniment, puteți trimite imaginile pe adresa de facebook https://www.facebook.com/groups/ztvmedia, e-mail: zalautv@gmail.com sau whatsapp pe numarul de telefon 0742073833, iar la 3 filmări veți primi un CADOU personalizat ZTV, iar noi va garantam ca nu vom divulga numele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.