ACCIDENTE DE CIRCULATIE

Jandarmeria Salaj
Jandarmii au asigurat ordinea si linistea publica
8 septembrie 2008
Politia Salaj
MORTI VIOLENTE
8 septembrie 2008

ACCIDENTE DE CIRCULATIE

Politia Salaj În data de 06.09.2008, orele 18.35 pe D.N. 1G, în localitatea Chendrea, F.ALEXANDRU de 21 ani din

mun. Hunedoara, conducând autoturismul marca SKODA  FABIA, proprietate personală, a accidentat grav pe minorul P.P.de 7 ani din localitate, care, fiind nesupravegheat de părinţi, a traversat strada prin loc nepermis şi fără să se asigure.
·    În data de 07.09.2008 orele 20.00 pe DN.1H  între localităţile Nuşfalău şi Şimleu Silvaniei , S. Florentina din  Zalnoc , în timp ce conducea un autoturism Dacia,  nu a adaptat viteza la condiţiile de drum în curbă, a pierdut controlul direcţiei şi s-a răsturnat în şanţul de pe marginea drumului, fiind rănită grav.
·    În data de 07.09.2008, orele 00.02 pe D.J. 108G în localitatea Crasna ,  N.B. de 17 ani din  Vîrşolţ, s-a accidentat grav în timp ce conducea un scuter împrumutat, intrând în coliziune  cu  autoturismul condus regulamentar de S. ATTILA, de 23 ani. Precizăm că  victima a condus fără a deţine atestat, motiv pentru care atragem atenţia încă odată asupra necesităţii de a fi instruit înainte de a circula cu un astfel de vehicul, care poate deveni periculos. Acest fapt este confirmat şi de D. Gyula de 37 ani din Lompirt, care în aceeaşi zi, în timp ce conducea ciclomotorul proprietate personală, pe terenul de fotbal din localitate, a pierdut controlul acestuia răsturnându-se şi accidentându-se grav.

 ACCIDENTE USOARE DE CIRCULAŢIE
 
·    În data de 07.09.2008 orele 0.00, în municipiul Zalău,  pe B-dul Mihai Viteazul, M. Zsolt-Daniel, de 19 ani, din Sărmăşag conducând un autoturism Ford Escort, nu s-a asigurat la schimbarea benzii de deplasare intrând în coliziune laterală cu  autoturismul  Audi A4, condus regulamentar de D. Maria  din Zalău. În urma accidentului au fost rănite uşor 5 persoane, pasageri în cele două autoturisme.
·    În data de 07.09.2008 orele 13.30 în localitatea Criştelec, C.  Monica de 37 ani în timp ce conducea  autoturismul Dacia, proprietate personală,  a derapat şi a intrat cu autoturismul în şanţ, rezultând rănirea uşoară a  conducătoarei auto.
 

 Tincuţa Dumuţa purtător de cuvânt

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *