Jandarmii au asigurat ordinea si linistea publica

Jandarmeria Salaj
Ziua Portilor Deschise
6 septembrie 2008
Politia Salaj
ACCIDENTE DE CIRCULATIE
8 septembrie 2008

Jandarmii au asigurat ordinea si linistea publica

Jandarmeria SalajÎn perioada 6 -7 septembrie a.c., efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Sălaj au desfăşurat activităţi specifice în vederea
asigurării unui climat de ordine şi siguranţă civică la manifestările culturale ce s-au desfăşurat pe raza judeţului Sălaj.

    Astfel, 40 de jandarmi au asigurat măsurile de ordine publică la manifestările „Fiii Satului Cuciulat”, la Zilele localităţilor Crasna şi Boghiş, la manifestarea „ Satul Sălăjean”.

      În această perioadă, cu ocazia misiunilor executate, jandarmii au legitimat peste 40 de persoane, 15 fiind avertizate şi 4 sancţionate contravenţional, valoarea sancţiunilor fiind de 1.400 lei. Sancţiunile au fost aplicate pentru  încălcarea normelor referitoare la fapte ce aduc atingere ordinii şi liniştii publice sau pentru fapte din sfera comerţului ilicit, repectiv neafişarea preţurilor pentru produsele expuse spre vânzare.  
 

       Duminică, 7 septembrie a.c., jandarmii care asigurau măsurile de ordine publică la manifestarea „ Zilele Crasnei” au intervenit pentru aplanarea unui conflict spontan produs între două persoane.

      În speţă, H. F.,  de 27 de ani, din localitatea Crasna, a intrat în conflict cu S. I. din aceeaşi localitate, ameninţându-l pe acesta din urmă cu acte de violenţă.  La cererea jandarmilor de a prezenta un act de identitate, H.F. a refuzat să dea relaţii cu privire la identitatea sa. Pentru faptele săvârşite cel în cauză a fost sancţionat contravenţional  cu amendă în valoare de 500 lei.

                                           Lt. Bolfă Cristian – ofiţer relaţii publice  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *