Afla aici: Cum poti sa obtii un divort ieftin

Culturile modificate genetic vor aduce apocalipsa in agricultura
27 octombrie 2012
Sedinta Consiliului local Cehu Silvaniei din luna Octombrie 2012
27 octombrie 2012

Afla aici: Cum poti sa obtii un divort ieftin

CARAVANA MEDIERII OPRESTE PENTRU AL 24-LEA EVENIMENT LA ZALAU MEDIEREA APROAPE DE TINE!

 

Duminica 28 octombrie 2012, incepand cu orele 12:00, in cadrul Kaufland Zalau, Caravana Medierii va desfasura cel de-al 24-lea eveniment lunar de promovare a acestei proceduri alternative de solutionare a disputelor.

In parteneriat cu Asociatia Centrul de Mediere Salaj – membru afiliat al Uniunii Centrelor de Mediere din Romania (U.C.M.R.), vor fi distribuite 500 de exemplare din revista “Medierea Tehnica si Arta” numarul 25/octombrie 2012, cu articole scrise si de mediatorii salajeni, precum si alte materiale realizate de acestia pentru informarea publicului asupra procedurii. Totodata, mediatorii vor oferi publicului informatii despre noua procedura obligatorie de informare a justitiabililor cu privire la procedura medierii anterior recurgerii la instanta de judecata, conform ultimelor modificari aduse legii medierii.

 

Proiectul “Caravana Medierii – Medierea Aproape de Tine!”, fondat de F.M.M.M. Romania si dezvoltat in parteneriat cu Uniunea Centrelor de Mediere din Romania (U.C.M.R.), se deruleaza in toata tara pe o perioada de 24 de luni, avand drept scop promovarea medierii ca metoda alternativa de rezolvare a disputelor. Caravana consta intr-o serie evenimente lunare de informare a publicului, prin distribuirea revistei “Medierea Tehnica si Arta”, precum si pliante, flyere, etc., publicul avand posibilitatea sa cunoasca personal mediatorii si sa se informeze direct de la acestia despre avantajele acestei proceduri, respectiv reducerea stresului, costurilor si timpului de rezolvare a disputelor, in conditii de deplina confidentialitate pentru parti.

F.M.M.M. Romania a fost infiintata in anul 2010 si dezvolta relatii de colaborare si parteneriat cu organizatii din tara, dar si cu organizatii prestigioase din Europa si S.U.A. din domeniul ADR (Alternative/Appropriate Dispute Resolution).

Revista profesionala “Medierea Tehnica si Arta”, infiintata in 2010 de F.M.M.M. Romania, este revista profesionala lunara editata bilingv in romana si engleza, care a devenit liderul publicatiilor de specialitate din tara.

Uniunea Centrelor de Mediere din Romania (U.C.M.R.) este federatia nationala infiintata in 2005 care reuneste asociatii profesionale ale mediatorilor din fiecare judet al Romaniei.

 

Fondata in anul 2010, Asociatia Centrul de Mediere Salaj isi propune sa ajute salajenii sa-si rezolve conflictele in afara salii de judecata, reducand costurile de bani, timp si stres, intr-un cadru confidential si profesionist. De asemenea, Asociatia Centrul de Mediere Salaj militeaza pentru un cadru organizatoric pentru mediatori, astfel incat acestia sa dispuna de conditii adecvate, de materiale informative si de know-how pentru practicarea acestei profesii.

 

 

 

1 Comment

  1. Buna ziua cum pot sa divorțez in lipsa fostul sot daca eu locuiesc în Spania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *