Ajutati un baietel de 7 ani sa traiasca

Finante
In atentia contribuabililor
25 februarie 2009
OPC
Peste 306 actiuni de contol efectuate de OPC
26 februarie 2009

Ajutati un baietel de 7 ani sa traiasca

CopiiEpiscopia Sălajului desfăşoară noi acţiuni cu caracter filantropic. Astfel, joi, 26 februarie, la sediul Grupei Zalău a Asociaţiei Naţionale a Surzilor din România, vor fi împărţite alimente de bază şi îmbrăcăminte pentru membrii comunităţii surdo-muţilor din Sălaj. Această activitate, desfăşurată de Episcopie în colaborare cu Liga Tineretului Creştin Ortodox Zalău, face parte din acţiunile

prevăzute într-un parteneriat încheiat în luna decembrie 2008 între Episcopia Sălajului şi Grupa Zalău a Asociaţiei menţionate. Potrivit acordului încheiat membrii grupei Zalău vor fi sprijiniţi în mod constant de Episcopia Sălajului.

În altă ordine de idei, Episcopia Sălajului, în parteneriat cu Liceul de Artă „Ioan Sima”, desfăşoară în această perioadă proiectul „Eco Mărţişorul” care are ca obiectiv major strângerea de fonduri pentru ajutorarea unui copil de 7 ani diagnosticat (încă de la vârsta de 2 ani) cu tumoare pe creier şi care locuieşte într-o locuiţă socială cu bunicii săi.

Elevii angrenaţi în acest proiect, coordonaţi de doamnele învăţătoare Morar Camelia, Coifa Aurica, Onaci Mariana, Jugrestan Viorica şi Platon Susana, au confecţionat mărţişoare din materiale reciclabile. Aceste mărţişoare vor fi vândute duminică, 1 martie, la bisericile din municipiul Zalău, sumele obţinute fiind destinate alinării suferinţei acestui copil.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *