Ajutor umanitar din partea jandarmilor salajeni

ISU Salaj
Interventii ISU Salaj
2 iunie 2008
Politia
Cercetata in stare de libertate
4 iunie 2008

Ajutor umanitar din partea jandarmilor salajeni

JandarmeriaJandarmii sălăjeni au desfăşurat o acţiune umanitară de strângere de fonduri, ce va fi donată poporului chinez, aflat în grea suferinţă în urma recentului cutremur devastator din 12 mai 2008. Astfel, prin contribuţia benevolă a jandarmilor, a fost strânsă suma de 11.090 lei, bani care vor fi depuşi la Trezoreria Municipiului Bucureşti.

     Acţiunea a fost declanşată în urma apelului umanitar al Inspectoratului General al Jandarmeriei Române adresat structurilor din teritoriu, sumele strânse urmând a fi oferite poporului chinez prin intermediul Comandamentului Trupelor de Poliţie Înarmate Populare Chineze.

     Între Jandarmeria Română şi  Trupele de Poliţie Înarmate Populare Chineze s-au statornicit în timp relaţii de prietenie şi colaborare, materializate prin vizite, activităţi de documentare, suportul în rezolvarea unor cazuri medicale grave, sprijinul acordat de colegii chinezi prin donarea de mijloace specifice de protecţie şi pregătirea a peste 1.000 jandarmi în domeniul artelor marţiale cu instructori chinezi. 

  Lt. Bolfă Cristian – ofiţer relaţii publice     

                                             

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *