Amenzi de 6300 lei pentru nereguli la unităţile de alimentaţie publică

foc
Au salvat bunuri in valoare de 70.000 lei
10 decembrie 2008
Jandarmeria
Sancţionaţi de către jandarmi cu avertisment
10 decembrie 2008

Amenzi de 6300 lei pentru nereguli la unităţile de alimentaţie publică

PrimariaÎn perioada octombrie – noiembrie inspectorii Primăriei Zalău au efectuat controale ample vizând lucrările de construire şi autorizarea unităţilor de alimentaţie publică

Inspectorii Serviciului Corp Control, Privatizare din cadrul Primăriei Zalău au verificat în teren situaţia autorizării construcţiilor în municipiu. Din 364 de construcţii, numărul total în Zalău, la 41 de case familiale, 31 anexe gospodăreşti şi garduri de împrejmuire a proprietăţii, se lucra fără autorizaţie de construire. În cadrul aceluiaşi control au fost identificate 57 construcţii fără panou de identificare a lucrărilor.

Pentru toate aceste nereguli au fost întocmite 43 de somaţii scrise sau avertismente verbale, şi 4 procese verbale de constatare a contravenţiei pentru lipsa panoului de identificare a lucrării.

Amenzi de 6300 lei pentru nereguli la unităţile de alimentaţie publică

Din 117 unităţi de alimentaţie publică verificate în cadrul controalelor, 91 sînt autorizate, în timp ce 10 unităţi sînt în curs de autorizare iar 16 funcţionau fără autorizaţie. Pe lângă amenzile aplicate, în valoare de 6300 lei, pentru 14 unităţi de alimentaţie publică s-a dispus suspendarea activităţii până la intrarea în legalitate, respectiv obţinerea autorizaţiei de funcţionare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *