Sancţionaţi de către jandarmi cu avertisment

primaria
Amenzi de 6300 lei pentru nereguli la unităţile de alimentaţie publică
10 decembrie 2008
Somes Tisa
Colaborare româno- olandeză pentru îmbunătăţirea calităţii apelor
10 decembrie 2008

Sancţionaţi de către jandarmi cu avertisment

JandarmeriaMarţi, 9 decembrie a.c., în jurul orei 12.00, un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Sălaj, l-a depistat în piaţa Astralis, din mun. Zalău, pe R. Gheorghe, de 52 de ani, din mun. Zalău,

care oferea spre vânzare mai multe pachete de ţigări marca Slims şi Ashima, fără a avea documente de provenienţă ale acestora. Pentru fapta sa, cel în cauză a fost sancţionat contravenţional de către jandarmi la Legea 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite, cu amendă în sumă de 1.000 lei iar marfa expusă spre vânzare a fost ridicată în vederea confiscării.

Tot în data, 9 decembrie 2008, în jurul orei 11.00, un echipaj de jandarmi în timp ce executa activităţi specifice în zona apropiată a Liceului de Artă Ioan Sima din mun. Zalău, a depistat patru persoane care au pătruns prin încălcarea normelor de acces în incinta instituţiei de învăţământ. Tinerii, cu vârste cuprinse între 16 şi 17 ani, au declarat jandarmilor că au intrat în instituţia de învăţământ pentru a căuta o cunoştinţă, care este elev la acel liceu. Cei patru, datorită faptului că erau la prima abatere de acest fel, au fost sancţionaţi de către jandarmi cu avertisment.

Lt. Bolfă Cristian – ofiţer relaţii publice

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *