ANSIT: O tabara altfel – cursuri de vara

Proba sportiva la BAC in Zalau
Sfarsit de BACALAUREAT 2008
2 iulie 2008
Tabere pentru copii
2 iulie 2008

ANSIT: O tabara altfel – cursuri de vara

ANSIT ROMANIA - Zalau    Dacă Sălajul mai are doar o tabără (care nu se ridică, în acest moment,  la standardele unei tabere cel puţin de nivel naţional, dacă nu european), imbox-urile e-mailurilor abundă de oferte de petrecere a vacanţelor de vară într-un mod plăcut, care să dezvolte abilităţi pe care nu le-ai descoperit până acum sau nici măcar nu ai ştiut că le ai. […]

Reclama FIRME SERVICII Zalau
    Genul acesta de tabere promovează educaţia nonformală, acel tip de educaţie pe care nu este cuprinsă în curricula şcolară, dar care te ajută în adaptarea ta la situaţiile de zi cu zi.
    ANSIT România (Agenţia Naţională pentru Sprijinirea Iniţiativelor Tinerilor), organizează şi în acest an tabere dedicate exclusiv acestui tip de educaţie în cadrul unei Universităţi de Vară ANSIT. Programele au ca şi grup ţintă două categorii de tineri: 14 – 35 de ani şi 18 – 35 de ani. Există în cadrul programului, 20 de module din care 10 la mare, la Mamaia şi se desfăşoară pe perioada 01.07 – 19.09 şi 10 la munte, la Pîrîul Rece, acestea fiind module acreditate sau neacreditate.
    La ceea ce este o tabără „altfel” putem adăuga şi faptul că instruirea, cazarea şi masa sunt gratis!
    Înscrierile au început pe 16 iunie şi continuă toată vara! Primele două echipe a plecat deja spre cele două destinaţii pe 1 iulie şi a început formarea celorlalte echipe.
    Mai multe detalii puteţi afla pe www.ansitromania.ro.
    Îmi doresc să avem şi reprezentanţi din Zalău, mai ales că sectorul neguvernamental se rezumă la câteva ONG-uri care se descurcă foarte greu pe linie de accesare fonduri sau chiar promovare proiecte! Asteptam veşti de la voi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *