Apa scumpa si murdara

card european
De la 1 august un nou card european
12 iulie 2008
Masina acoperita de crengi
Masini avariate de un copac
13 iulie 2008

Apa scumpa si murdara

Apa murdara" Sa-mi spuneti pentru ce platim 20.88 lei/mc de apa, pretul fiind poate unul din cele mai mari din tara asta, pe cind calitatea ei lasa de dorit si este sub orice critica." Daca acum 2 saptamani , la robinetele locuitorilor din Zalau curgea doar apa murdara, cu firisoare de mal nici azi duminica 13.07.2008 situatia nu este mai roz. Mai bine de 3 ore in cartierul Bradet a curs apa ruginita "potabila" cum sustin reprezentantii Companiei de Apa Cluj "apa care nu afecteaza sanatatea populatiei".Se mai întâmplă să vină apă murdară, însă astăzi este sub orice critică. Nu poti să faci nimic cu apa, nu e bună nici de gătit, nici pentru spălat. E pur şi simplu maro, nu o poti folosi la nimic.  Va invit domnilor sa consumati un pahar de apa si sa face-ti si o baie ca sa va mai racoriti. Am aruncat mai multe galeti de apa crezand ca poate  se va mai limpezi dar nici vorba. Populatia nu a putut consuma apa de la robinet, deoarece aceasta avea o culoare galbuie, iar in pahar se putea foarte usor observa depunere de mal. Apa respectiva este inregistrata de contor ca apa menajera si ar trebui sa fim despagubiti pentru apa murdara pe care o platim la pret de apa potabila. Iata si cateva reclamatii de pe site-ul primariei:
"LA ROBINET CURGE APA, INFECTA, CU ASPECT DE DEJECTII IMPOSIBIL DE FOLOSIT PENTRU BAUT, PT.PREPARAREA ALIMENTELOR SI MAI ALES PT.SPALATUL HAINELOR.NU SE POATE FOLOSI NICI MACAR LA DUS, INTR-UN CUVANT NU ESTE VORBA DE APA POTABILA, CEEA CE SE FURNIZEAZA LA ROBINETE SI CEEA CE PLATIM PE FACTURILE LUNARE.
ACEASTA APA NU SE POATE PLATII LA PRETURI DE APA POTABILA CI DOAR LA PRETUL DE APA DE CANAL. DACA NU LUATI MASURI IMEDIATE, AVEM PROBE RECOLTATE IN FLACOANE PE CARE IN TERMEN DE 5 ZILE LE DUCEM LA PARLAMENTUL EUROPEAN.ESTE O RUSINE CA FURNIZATI POPULATIEI DEJECTII DIN GRAJDURILE ANIMALELOR! (PISALAU)"

" In nici un alt oras in care am fost nu am mai vazut apa asa jegoasa la robinet. Nu se poate folosi! E TOATA MARO, MIROASE SI ARE GUST DE BALTA. Cum sa spalam vasele sau sa facem mancare cu apa MURDARA?! Faceti ceva in privinta asta, asa nu se mai poate!!! "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *