ATENTIE! POLITISTII CONTROLEAZA NOAPTEA

1972 persoane angajate prin intermediu AJOFM Sălaj
15 septembrie 2021
Amenzi pentru 23 de cai lasati liberi si nesupravegheati
15 septembrie 2021

ATENTIE! POLITISTII CONTROLEAZA NOAPTEA

În noaptea de 13 spre 14 septembrie a.c., polițiștii rutieri și cei de ordine publică au întocmit două dosare penale, constatând 4 infracțiuni la regimul rutier. Prima faptă a fost constatată de polițiștii de ordine publică la ora 01:30, pe strada Voievod Gelu, din Zalău.

Astfel, aceștia au oprit în trafic un moped, condus de un bărbat, din județul Satu Mare, care avea o alcoolemie de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii au verificat mopedul și au constatat că acesta era neînregistrat, iar plăcuța cu numărul de înmatriculare era falsă, fiindu-i atribuită unui alt autovehicul.

Polițiștii continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere sub influența alcoolului, conducerea unui vehicul neînregistrat și cu număr fals de înregistrare.

Polițiștii Biroului Rutier au constatat cea de-a doua faptă la ora 04:24, pe strada Fabricii, când au testat conducătorul unui autoturism și au constatat că acesta conumase alcool înainte de a se urca la volan.

Bărbatul avea 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub supravegherea unității de parchet competente pentru comiterea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

ATENȚIE!

Acest gen de fapte, pe care le prezentăm opiniei publicului nu sunt știri „bombă” și nicidecum nu au rolul de a vă îmbogăți cultura generală, ci de a vă face să conștientizați dumneavoastră, șoferii, că sunteți un pericol social atunci când vă urcați la volan sub influența alcoolului.

Nu vă bazați pe faptul că dumneavoastră nu vi se poate întâmpla nimic, că poliția nu vă „prinde” ori că vă veți „înțelege” cumva.

Polițiștii sunt mereu la datorie și prezintă toleranță ZERO la acest gen de fapte.

Și dacă permisul nu e chiar atât de important pentru unii dintre dumneavoastră, nici libertatea nu este?!

Pentru a vedea finalitatea acestor dosare și consecințele unor astfel de fapte, vă invităm să accesați portalurile instanțelor de judecată, acolo veți găsi nenumărate persoane condamnate la închisoare cu executare pentru infracțiuni la regimul rutier.

Diferența dintre viață și moarte, dintre libertate și detenție o poți face tu!

Alege corect, cât ești conștient! – Ioana Rus purtător de cuvânt Poliția Sălaj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.