ATENȚIE ȘOFERI! POLIȚIA CONTROLEAZĂ

Polițiștii din Șimleu Silvaniei si mascații au acționat în forță
1 noiembrie 2023
politia control
Cercetat penal pentru evadare din arest la domiciliu
1 noiembrie 2023

ATENȚIE ȘOFERI! POLIȚIA CONTROLEAZĂ

La data de 31 octombrie a.c., în intervalul orar 10.00 – 12.00, polițiștii Secției nr. 1 Poliție Rurală Zalău, împreună cu polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Zalău au desfășurat o acțiune de tip BLITZ, în localitatea sălăjeană Badon, pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, depistarea conducătorilor auto care încalcă normele de circulație rutieră pe drumurile publice, precum și pentru creșterea vizibilității elementului polițienesc în mediul stradal.

În cadrul acțiunii, au fost legitimate 43 de persoane, au fost verificate 35 de autovehicule și au fost efectuate nouă testări cu aparatul etilotest.

Pentru neregulile constatate, polițiștii sălăjeni au aplicat, în total, 34 de sancțiuni contravenționale, cu amenzi în valoare totală de 5.220 de lei, dintre care 33 au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. nr 195/2002 privind circulația pe drumurile publice și o sancțiune pentru încălcarea prevederilor O.G. 37/2007 privind stabilirea cadrului de aplicare a regulilor privind perioadele de conducere, pauzele şi perioadele de odihnă ale conducătorilor auto şi utilizarea aparatelor de înregistrare a activităţii acestora.

*

Apelul de urgenţă, prin care ne găsiţi mereu la datorie,
este
112 – APEL DE URGENŢĂ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *