Au ingropat taxa auto

Primar
Sarbatoare in Zalau
11 decembrie 2008
prefect
Bilanţul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Sălaj
15 decembrie 2008

Au ingropat taxa auto

SicriuPeste 1500 de persoane s-au strans in piata de masini din Zalau, judetul Salaj pentru a protesta impotriva noii taxe care urmeaza sa fie aplicata din 15 decembrie. Inarmati cu pancarde timp de 2 ore acestia au parcurs un traseu prin tot orasul de la Piata auto pana la iesirea din Zalau spre Cluj.

S-a format o coloana de masini pe o raza de peste 40 km, circulatia fiind ingreunata de participantii la protest. Pentru a ingropa taxa auto oamenii au adus si un sicriu cu coroane pe care l-au purtat prin tot orasul, mesajul lor fiind clar exprimat pe mese, pancarde si afise: ” Caline, Caline i-a taxa cu tine”, ” Jos Taxa „, ” Noi v-am votat voi ne-ati tradat”.

Oamenii sunt nemultumiti de aceasta noua decizie , iar pe viitor se gandesc sa partice la un protest mai amplu in Bucuresti.

Suteu Sorin:

 

Suntem impotriva taxei, cumparatorii sunt speriatii nu mai vor sa cumpere masini,suntem in prag de faliment. Am importat mii de masini stocurile din Zalau sunt blocate. Nu avem cum sa ne descurcam trebuie sa se anuleze aceasta taxa. Jos taxa. In data de 13 decembrie vom face un protest national in capitala.

Mastan Dragomir administrator:

Avem un sicriu cu noi pentru a ingropa toate taxele ilegale din tara.Numarul persoanelor este impresionant nu numai, cei care au afaceri au participat la acest protest ci si acei oamenii care nu au cu ce sa plateasca pentru ca au scos bani din banca.Jos cu taxele imbecile si ilegale, jos taxa.
Vrem sa combatem cea ce vrea sa faca guvenul. Am primit mesaje si am fost sunati sa ne prezentam la vot, am votat si acum regretam.

Fagarasan Ioan administrator:

Facem un protest in atentia noului guvern, suntem multumiti ca sunt peste 1500 de persoane azi alaturi de noi.Durata protestului va fi de 2 ore, dupa care vom depune un protest si la prefectura. Se va strabate intreg orasul.In cazul in care nu se va solutiona problema taxei vom merge la Bucuresti alaturi de ceilaltii colegii din tara.
Iata ce ne-au declarat mai multi soferi, participanti la protest:

” Ma nemultumeste taxa ,trebuie sa platesc taxa de inmatriculare cat am dat pe masina, este o adevarata hotie.”
” Am 18 ani vreau sa imi i-au o masina nu imi permit sa platesc taxa.”
” Este o hotie ce se intampla la noi in tara, Caline, Caline i-a taxa cu tine, Jos Tariceanu si taxa.”
” Am luat bani din banca, nu am cu ce sa imi platesc taxa, ce fac? Statul ne omoara, ne calca pe nervi si pe mandrie.”
” O sa fiu nevoit sa imi dau oamenii in somaj daorita noii taxe pentru ca nu o sa pot sa ii platesc.”

Oamenii spera ca acesata taxa nu se va aplica si ca noul guvern va tine cont si de parerile celor care i-au votat.In caz contrar vor face toate demersurile necesare pentru a o anula.
In data de 13 decembrie vor participa la protestul din Bucuresti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *