Au reținut 13 permise de conducere

1 AUGUST CU GHINION PENTRU 5 SOFERI
2 august 2021
S-au certat la biserica din Ciumarna
2 august 2021

Au reținut 13 permise de conducere

În cursul zilei de 31 iulie, polițiștii rutieri sălăjeni au acționat pentru prevenirea accidentelor rutiere și au făcut recomandări participanților la trafic.

Scopul principal al acțiunii desfășurate de polițiștii rutieri a fost prevenirea accidentelor rutiere, însă au fost identificați și participanți la trafic care nu au înțeles să respecte legea, iar față de aceștia au fost luate măsurile legale.

Astfel, în 24 de ore, polițiștii au aplicat 174 de sancțiuni contravenționale și au reținut 13 permise de conducere.

Pentru nerespectarea regimului legal de viteză au fost sancționați 77 de conducători auto, iar 10 dintre aceștia au rămas fără permise de conducere pentru 90 de zile.

Alte 3 permise au fost reținute pentru conducere sub influența alcoolului, neacordare de prioritate pietonilor și depășire neregulamentară.

Facem precizarea că, în ultimele 6 luni, au fost înregistrate 32 accidente grave, soldate cu 11 persoane decedate și 25 rănite grav.

Din punct de vedere statistic, numărul accidentelor grave a scăzut cu 15, față de anul trecut și cu 28, față de anul 2019.

Pentru siguranța dumneavoastră, polițiștii rutieri vor fi mereu la datorie și vor acționa pentru prevenirea accidentelor rutiere și combaterea cauzelor generatoare.

Sprijiniți-ne în misiunea noastră!

Fiți responsabili în trafic și adoptați o conduită preventivă! – Ioana Rus purtător de cuvânt Poliția Sălaj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.