Bănuit de tâlhărie, identificat de polițiștii de investigații criminale sălăjeni.

ATENȚIE LA FURTURILE DIN AUTOTURISME!
3 februarie 2023
A FOST SEMNAT PARTENERIATUL PRIVIND REALIZAREA CLOUD-UL REGIONAL NORD-VEST
3 februarie 2023

Bănuit de tâlhărie, identificat de polițiștii de investigații criminale sălăjeni.

Joi, 2 februarie a.c., la ora 16.35, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Zalău au fost sesizați în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliție Județean Sălaj prin S.N.U.A.U. 112 că, unui minor i-ar fi fost sustras telefonul mobil.

Polițiștii de ordine publică din Zalău s-au deplasat la fața locului și împreună cu polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Zalău au identificat cu operativitate persoana bănuită de comiterea faptei, ca fiind un tânăr de 15 ani, din municipiul Zalău.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii de investigații criminale sălăjeni îl bănuiesc pe acesta că, ieri, 2 februarie a.c., în jurul orei 16.30, în timp ce un minor de 9 ani se afla într-un parc din municipiul Zalău, tânărul de 15 ani i-ar fi sustras din mână, prin violență, un telefon mobil pe care, imediat după comiterea faptei, l-ar fi abandonat pe o stradă din apropierea parcului.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Zalău continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie. – Ioana Lascău purtător de cuvânt Poliția Sălaj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *