Batran accidentat grav pe trecerea de pietoni

Pietonii victime ale neatentiei soferilor
24 septembrie 2007
Atentie la portmonee!!!
27 septembrie 2007

Batran accidentat grav pe trecerea de pietoni

IPJ Salaj
  •  Accidente grave de circulaţie
     Ieri, 25 septembrie 2007, orele 08.10, pe B-dul Mihai Viteazul din municipiul Zalău, judeţul Sălaj, F. Ioan de 39 ani, din Zalău, în timp ce conducea autoturismul Dacia 1310, proprietate personală,  nu a acordat prioritate de trecere unui pensionar de 76 ani, din localitatea Aleuş, judeţul Sălaj, care a traversat strada regulamentar pe trecerea pentru pietoni semnalizată corespunzator cu indicator rutier si marcaj transversal, rănindu-l grav.

     Tot ieri, dar seara pe la orele 20.40, pe DJ 108R, în localitatea Bozna, judeţul Sălaj, S.Ioan de 48 ani, din Zalău, judeţul Sălaj, posesor al permisului de conducere valabil pentru categoria ,,B” din anul 1981, eliberat de I.P.J.Sălaj, conducând, sub influenţa băuturilor alcoolice, autoturismul marca Dacia, proprietate personală, într-o curbă uşoară la dreapta, a pierdut controlul autoturismului, răsturnându-se într-un şanţ de pe marginea drumului. În urma accidentului au fost răniţi grav S.Romulus de 28 ani, din Agrij şi O. Ana de 37 ani, din Hida, pasageri în autoturism.
 
Stop Accidentelor, Viata are Prioritate
 
  • Accident uşor de circulaţie
     Ieri, 25 septembrie 2007, ora 13.00, pe str. Simion Bărnuţiu din Zalău, P. Mariana de 38 ani, din Zalău, în timp ce conducea autoturismul proprietate personală, a accidentat uşor doi minori de 15 ani, respectiv 6 ani, care au traversat  strada, fără să se asigure, prin loc nepermis şi nemarcat.
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *