Biciclistul de 73 de ani, accidentat a avut 1,55 mg/l alcool pur în aerul expirat

Inspectoratul de Poliție Județean Sălaj scoate la concurs, din sursă externă, 11 posturi vacante de ajutor șef de post
14 septembrie 2021
18 copii au lipsit dintr-o clasa de la Scoala Gimnaziala Corneliu Coposu
15 septembrie 2021

Biciclistul de 73 de ani, accidentat a avut 1,55 mg/l alcool pur în aerul expirat

La data de 13 septembrie a.c., ora 20:37, polițiștii din Ileanda au fost sesizați cu privire la faptul că, pe Drumul Național 1H, între localitățile Var și Surduc, a avut loc un accident de circulație, soldat cu rănirea unui biciclist.

Din primele verificări efectuate la fața locului, polițiștii au constatat că, un autoturism, condus de un bărbat, de 73 de ani, din comuna Surduc, ar fi intrat în coliziune laterală cu un biciclist, de 58 de ani, din comună.

În urma evenimentului, biciclistul a suferit leziuni, însă a refuzat să fie transportat la o unitatea medicală.

În cazul șoferului, rezultatul testării cu aparatul etilotest a fost negativ, însă biciclistul se afla sub influența alcoolului, având 1,55 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, biciclistul nu era echipat corespunzător, pe timp de noapte, fiind sancționat contravențional pentru ambele încălcări ale normelor rutiere. – Ioana Rus purtător de cuvânt Poliția Sălaj

Mulțumim persoanei anonime care a trimis imaginile la redacție.

Dacă ați fost martorul unui eveniment, puteți trimite imaginile pe adresa https://www.facebook.com/ztv.ro/, e-mail: zalautv@gmail.com sau whatsapp pe numarul de telefon 0742073833, iar la 3 filmări veți primi un CADOU personalizat ZTV, iar noi va garantam ca nu vom divulga numele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.