Blocuri in cartier de vile

Ingropat de viu
Ingropat de viu
11 noiembrie 2008
politia
Agresat de tovarasul de bautura
13 noiembrie 2008

Blocuri in cartier de vile

CaseDoua locuinte multifamiliale au fost construite, intr-un cartier de vile din Zalau , la coada lacului pe strada Cascadei. Oamenii sunt revoltati pentru ca noua constructie le umbreste casa, fiind nevoiti sa stea toata ziua cu lumina aprinsa.

Nici privelistea nu mai este aceeasi. Din living pot sa admire demisolul noii constructii. Cu toate ca oamenii au facut reclamatii la primaria municipiului Zalau nu au fost luate masuri, pentru ca conform celor de la urbanism constructia este una legala.

Doru Sfat proprietar casa: S-au construit 2 imobile destul de mari si toti care stam pe aceasta strada ne-am manifestat dezacordul fata de constructia respectiva.Nu sunt frumoase si strica tot astectul zonei. S-au facut plangeri la primarie dar se pare ca nu s-a tinut cont de nimic pentru ca exista autorizatie.Persoanele abilitate ar fi trebuit sa i-a masuri.
Inaltimea constructiei nu este tocmai ce-a mai potrivita.

Calin Dospinescu proprietar casa :M-am multat de la bloc la casa tocmai pentru a avea mai multa intimitate, dar se pare ca m-am inselat.Cei care vor sta in acele apartamente vor vedea tot ce se intampla in casa mea , nu inteleg de ce intr-un cartier de case se permit astfel de constructii La inceput era vorba ca se fac locuinte cu regimul de inaltime P+1, dar pare mai degraba un bloc cu 4 nivele.Sunt nevoit sa stau tot timpul cu lumina aprinsa in casa ceea ce nu-mi convine.Parcarea va fi amplasata tocmai fata in fata cu usa de la intrarea in casa. Sunt niste anomali aceste constructi.

Farcas Daniel proprietar constructie: Am autorizatie pentru constructie tot ce fac este legal.Este vorba despre doua locuinte multifamiliale cu demisol si P+1.Parcarile vor fi intre cele 2 constructii.Exista persoane abilitate care ne-au aprobat aceste constructii.Proictulul este respectat.

Sandu Constantin arhitect sef urbanism:Au fost autorizate 2 locuinte multifamiliale, demisol rezultat din inscrierea in teren – teren in panta, P+1. Sunt permise in zona respectiva locuinte mici si mijloci cu regimul de inaltime P+1.Au fost eliberate aceste autorizatii in concordanta cu lege.

Singura consolare a acestor oameni ramane resemnarea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *