Intoxicatie
Intoxicat cu monoxid de carbon
11 noiembrie 2008
Case
Blocuri in cartier de vile
12 noiembrie 2008

Ingropat de viu

Ingropat de viuA fost ingropat de viu in timp ce efectua lucrari de modernizarea a reţelei de apă.

Un barbat in varsta de 45 de ani a fost acoperit de un morman de pamant in timp ce lucra intr-o zonă în care s-a excavat la o adancime de 3 metrii si lăţime de jumatate de metru pentru intoducerea unei conducte de apa.

Secţia de pompieri Zalau, din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Porolissum” al judeţului Sălaj, a intervenit cu o echipă de descarcerare în data de 11.11.2008 în jurul orelor 16:20, în localitatea Sălăjeni, judeţul Sălaj pentru a salva viata unei persoane care timp de mai multe minute a fost acoperit de pamânt. Dupa mai multe incercari pompierii au reusit sa-l scoata din gropa pe omul care fusese prins parca fara scapare. In urma acestui nefericit incident colegii acestuia au refuzat sa mai lucreze. Victima a fost transportata la Spitalul judetean pentru a primi ingrijirile necesare.

Purtatorul de cuvant al spitalului, Puscas Codruta, ne-a declarat ca barbatul a suferit o fractura la omoplatul stang, fiind stabil din punct de vedere hemodinamic si respirator. In prezent este internat la sectia terapie intensiva, a spitalului municipal Zalau.

Inspectia muncii a demarat o ancheta pentru a stabili daca este vorba de un accident de munca sau de neglijenta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *