Bursa locurilor de munca pentru absolventi

Politia Salaj
MORTI VIOLENTE
8 septembrie 2008
Proiect de achizitie publica
9 septembrie 2008

Bursa locurilor de munca pentru absolventi

ajofmAgentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca  organizeaza, vineri Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca  organizeaza, vineri 26 septembrie, in toata tara Bursa locurilor de munca  pentru absolventi.

       In judetul Salaj , bursa se va organiza in Zalau , Jibou si Simleul-Silvaniei.

      Angajatorii care au locuri de munca disponibile pentru proaspetii absolventi pot contacta  agentia pentru ocuparea fortei de munca. Reamintim ca,  angajatorii care incadreaza absolventi beneficiaza de stimulente financiare din bugetul  asigurarilor pentru somaj, in conditiile prevazute de Legea nr.76/2002.

      Absolventii institutiilor de invatamant si ai scolilor speciale, inregistrati la agentia pentru ocuparea fortei de munca, in situatia in care se incadreaza  cu program normal de lucru  pentru o perioada mai mare de 12 luni, beneficiaza de o prima egala cu un salariu  minim brut pe tara garantat in plata , in vigoare la data incadrarii.

      De asemenea absolventii  carora li s-a stabilit dreptul la indemnizatie de somaj si se angajeaza in perioada de acordare a indemnizatiei, pentru o perioada mai mare de 12 luni, beneficiaza de o suma egala cu indemnizatia de somaj la care ar fi avut dreptul, in conditiile legii, pana la expirarea perioadei de acordare a acesteia, daca nu s-ar fi angajat.

      Asteptam toti absolventii de invatamant, de orice nivel, care doresc sa se incadreze pe locurile  de munca vacante disponibile sa participe la bursa.

      Mai multe informatii puteti obtine la sediul agentiei sau la telefon 0260/612463.

DIRECTOR EXECUTIV,

MIRCEA POP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *