Proiect de achizitie publica

AJOFM
Bursa locurilor de munca pentru absolventi
9 septembrie 2008
Somaj
Someri 4533 persoane in Salaj
9 septembrie 2008

Proiect de achizitie publica

Se va implementa proiectul de achiziţie publică "Achiziţia de laboratoare informatizate pentru unităţile şcolare din învăţământul preuniversitar în

vederea asigurării accesului egal al elevilor la mijloace IT". Vor fi furnizate echipamente IT ( laboratoare de informatizare), aplicaţii software de bază şi educaţionale. Se va asigura cablarea reţelei, livrarea şi instalarea echipamentelor, instalarea aplicaţiilor software, instruirea personalului din unităţile de învăţământ şi suportul tehnic pe o perioadă de un an.

·         În perioada 10-2 semptembrie se va desfăşura la Bucureşti, Finala Festivalului Naătional de Arte pentru Liceeni LicArt, înscris în Calendarul Activităţilor Educative 2008 al MECT. Eleva participant din parte judeţului nostrum este Cristina-Paula Miclea de la Colegiul "Silvania".

·         În cadrul Departamentului de Educaţie Continuă şi Învăţământ la Distanţă, Academia de Muzica "Gheorghe Dima" din Cluj Napoca efectueaza înscrieri în anul universitar 2008-2009 pentru studii universitare de licenţă prin învăţământ la distanţă pentru specializările: pedagogie muzicală, interpretare muzicală şi pedagogie coreografică. Înscrierile se fac în perioada 1-26 septembrie 2008.

·         La faza naţională a Olimpiadei „Meşteşuguri artistice tradiţionale"- ediţia a XIII-a Sibiu 21-28 august, elevi de la Clubul Copiilor Jibou au fost premiaţi astfel:

·         Locul I- Suiogan Dan-metaloplastie

·         Locul II- Bezdedan Dana- pictură pe lemn

·         Locul III- Bura- Cot Dunia- pictură pe sticlă

Tot în această perioadă la Sibiu a avut loc Faza Naţională a expoziţiei- concurs  „ Icoana din sufletul copiilor", câştigător al locului întâi fiind Suiogan Dan. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *