Câinele Tola în patrulare, alături de poliţiştii şi jandarmii sălăjeni

Peste 100 de pietoni, sancționați în cadrul acțiunilor desfășurate în ultimele 24 de ore
4 martie 2023
Micutul Stefan are nevoie de o mâna bionica
5 martie 2023

Câinele Tola în patrulare, alături de poliţiştii şi jandarmii sălăjeni

Totodată, vineri, 3 martie a.c., în municipiul Zalău, polițiștii Biroului Ordine Publică Urban din cadrul Poliției Municipiului Zalău alături de jandarmii sălăjeni însoțiți de câinele de serviciu TOLA, au desfășurat activități de patrulare pedestră, având ca scop combaterea fenomenelor antisociale cu impact stradal, creșterea vizibilității și a autorității poliției, identificarea persoanelor care prin modul de manifestare și comportament aduc atingere climatului de ordine și siguranță publică și asigurarea unui climat optim de menținerea siguranței publice. (anexăm foto)

În perioada 24 februarie – 3 martie a.c., polițiștii Biroului Ordine Publică Urban din cadrul Poliției Municipiului Zalău au desfășurat activități pentru prevenirea și combaterea infracționalității stradale, menținerea unui climat de ordine şi siguranţă publică, descurajarea faptelor antisociale, precum şi pentru prevenirea victimizării prin diverse tipuri de infracțiuni.

În cadrul acţiunilor desfăşurate în ultima săptămână, au fost legitimate 357 de persoane, au fost verificate 40 de societăți comerciale şi au fost constatate 10 infracţiuni în flagrant delict.

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 210 sancțiuni contravenționale, cu amenzi în valoarea totală de 31.095 de lei.

De asemenea, au fost reținute 9 permise de conducere şi au fost retrase 5 certificate de înmatriculare.

*

Apelul de urgenţă, prin care ne găsiţi mereu la datorie, este 112 – APEL DE URGENŢĂ – Ioana Lascău purtător de cuvânt Poliția Sălaj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *