Calendarul desfăşurării burselor locurilor de muncă în anul 2024

Bărbat mușcat de fesieri, de un câine, în Crișeni
10 aprilie 2024
POLIȚIA O CAUTĂ PE SĂSĂRAN HERMINA IULIANA. VĂ RUGĂM DISTRIBUIȚI
11 aprilie 2024

Calendarul desfăşurării burselor locurilor de muncă în anul 2024

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sălaj anunţă graficul de desfăşurare a burselor locurilor de muncă pentru anul 2024.

Astfel, în data de 17 mai 2024, va fi organizată la nivel naţional Bursa Generală a Locurilor de Muncă. Obiectivul principal al acestei burse îl constituie creşterea gradului de ocupare, prin corelarea directă a cererii cu oferta de locuri de muncă, existând posibilitatea interacţiunii directe dintre angajator şi solicitant.

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi va avea loc în data de 11 octombrie 2024 şi este dedicată tinerilor absolvenţi, având drept scop facilitarea accesului tinerilor la locurile de muncă disponibile pe piaţa muncii şi interacţiunea directă cu agenţii economici.

Totodată, pe parcursul anului vom mai organiza şi alte tipuri de burse, la cererea pieţei muncii sau la solicitarea angajatorilor, pentru diferite meserii sau ramuri de activitate, în funcţie de evoluţia pieţei muncii locale.

Menţionăm că, Bursa Generală a locurilor de muncă şi Bursa destinată absolvenţilor sunt organizate simultan de către agenţiile teritoriale şi la nivel naţional, şi au devenit o tradiţie în activitatea ANOFM.

Mai multe informaţii se pot obţine la tel:0260/612463, e-mail: [email protected] sau pe site-ul agenţiei.

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Sălaj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *