POLIȚIA O CAUTĂ PE SĂSĂRAN HERMINA IULIANA. VĂ RUGĂM DISTRIBUIȚI

Calendarul desfăşurării burselor locurilor de muncă în anul 2024
10 aprilie 2024
Cercetat penal pentru încălcarea ordinului de protecție emis de instanța de judecată
11 aprilie 2024

POLIȚIA O CAUTĂ PE SĂSĂRAN HERMINA IULIANA. VĂ RUGĂM DISTRIBUIȚI

La data de 9 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj au fost sesizați că, la data de 6 aprilie a.c., o tânără de 25 de ani, din localitatea Șimleu Silvaniei, județul Sălaj – SĂSĂRAN HERMINA IULIANA – a plecat voluntar din municipiul Zalău şi nu a mai revenit la domiciliu.

SEMNALMENTE: aproximativ 1,54 m înălțime, 60 de kg., față ovală, păr lung blond, ochi căprui, ocazional poartă lentile de contact de culoare verde.

ÎMBRĂCĂMINTE: La momentul plecării aceasta purta blugi negri, tricou albastru, geacă neagră, o pereche de pantofi sport negri cu o dungă albă și o gentă de culoare roșie.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acesteia sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie. – Poliția Sălaj

Update:

Tânăra de 25 de ani, din localitatea Șimleu Silvaniei, județul Sălaj, care plecase voluntar de la domiciliu la data de 6 aprilie a.c., a fost găsită de polițiștii Secției nr.1 Poliție Cluj Napoca, pe raza municipiului Cluj.

Aceasta nu a fost victima niciunei infracțiuni.

Vă mulțumim pentru sprijin! – Poliția Sălaj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *