Cel mai mare Targ de nunti din Zalau se anuleaza

Conditii mizerabile in Salaj pentru persoanele care au venit din Italia
11 martie 2020
Alte două sancţiuni aplicate unei societăţi comerciale pentru nereguli pe drumul public
11 martie 2020

Cel mai mare Targ de nunti din Zalau se anuleaza

Ne pare nespus de rău să vă anunțăm că anulăm Happy Wedding 4th edition, cel mai mare târg de nunți din Sălaj, eveniment programat în perioada 13 – 15 martie la Glamour Events Halls Zalau.  

Potrivit noilor directive de astăzi de la prânz cu privire la Coronavirus dar și a colaborării foarte bune din ultimile zile cu Direcția de Sănătate Publică locală echipa manageriala Obelix Impex, în calitate directă de Organizator al evenimentului Happy Wedding, a decis astăzi 11.03.2020, anularea evenimentului, fiind extrem de important să protejăm sănătatea tuturor expozanților, colaboratorilor, cetățenilor, reprezentanților mass-media locală, vizitatorilor precum și a angajaților antrenați în acest proiect de mare amploare la nivel județean și nu numai.

Considerăm că veți înțelege faptul că doar evoluția rapidă a persoanelor infectate cu virusul COVID–19 pe teritoriul României este cea care a stat strict la baza deciziei noastre. Ținând cont că nu putem ști la această dată și nici nu putem previziona cum vor evolua lucrurile în zilele și lunile următoare nu putem să amânăm acest eveniment.

Ne gândim încă de pe acum împreună cu echipa Glamour Events Halls Zalău la organizarea unei ediții de toamnă a celui mai mare târg de nunți din Sălaj, Happy Wedding. Acest lucru va fi evident posibil doar dacă conjunctura va fi una evident favorabilă. Vă vom ține la curent în timp real cu privire la următorul nostru eveniment pe paginile noastre de Facebook Obelix Sofa și Happy Wedding – targ de nunti in Zalau. 

Vă mulțumim tuturor pentru înțelegere, sprijin și colaborare și vă dorim multă sănătate și mult succes în activitate.

Cu aleasă considerație,

Echipa Obelix Impex

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *