Conditii mizerabile in Salaj pentru persoanele care au venit din Italia

297 PERSOANE SE AFLA SUB MONITORIZARE IN CAZUL CORONAVIRUSULUI
11 martie 2020
Cel mai mare Targ de nunti din Zalau se anuleaza
11 martie 2020

Conditii mizerabile in Salaj pentru persoanele care au venit din Italia

Mai multe persoane care s-au intors recent din Italia au fost cazati sub supraveghere din partea autoritatilor intr-o cladire din judetul Salaj. Din motive de siguranta nu divulgam unde deoarece in unele cazuri in tara s-au intamplat ca localnicii sa fie extrem de violenti cu persoanele venite din strainatate.
O persoana anonima ne-a trimis imagini cu camerele, cearceafurile si baile murdare unde sunt nevoiti sa stea. Chiar daca sunt calorifere se pare ca acestea sunt doar de decor si oamenii sustin ca daca pana maine nu vor primi incalzire cu siguranta vor racii toti. Pe langa faptul ca in aceasta cladire conditiile sunt mai rele decat in puscarii, toate persoanele sunt la gramada, adica si cele care vin din Italia din zonele afectate cat si din zonele neafectate de coronavirus, iar oamenii care sunt cu risc scazut se tem pentru pentru viata lor.
Oamenii ne-au declarat ca la vama au completat o declaratie si au fost informati ca va trebui sa stea izolati acasa nu impreuna cu alti oameni care vin din zonele afectate de coronavirus.
Am primit un punct de vedere de la Prefectura Salaj, in care ni se spune ca spatiul este adecvat, iar pozele atasate sunt cu totul diferite fata de ce au trimis persoanele care se afla in izolare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *