Cercetat penal pentru furt în formă continuată, reținut de polițiștii din Zalău

Bănuit de comiterea infracțiunii de furt, identificat și cercetat de polițiști
3 iulie 2024
Informare privind desfășurarea probei obligatorii a profilului din cadrul Examenului de Bacalaureat (sesiunea iunie – iulie 2024)
3 iulie 2024

Cercetat penal pentru furt în formă continuată, reținut de polițiștii din Zalău

La data de 2 iulie a.c., în urma administrării probatoriului, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Zalău au dispus reținerea, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj, față de un bărbat de 43 de ani, din localitatea Deja, județul Sălaj, cercetat penal pentru comiterea infracțiunii de furt, în formă continuată.

În perioada martie – iunie a.c., bărbatul în cauză a fost surprins de către polițiști de trei ori, în flagrant delict, în timp ce ar fi sustras mai multe sticle cu băuturi alcoolice din incinta a trei societăți comerciale din municipiul Zalău.

Cercetările în cauză sunt continuate de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Zalău, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău, pentru documentarea întregii activități infracționale a bărbatuluu de 43 de ani.

Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoana cercetată beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție. – Poliția Sălaj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *