Informare privind desfășurarea probei obligatorii a profilului din cadrul Examenului de Bacalaureat (sesiunea iunie – iulie 2024)

Cercetat penal pentru furt în formă continuată, reținut de polițiștii din Zalău
3 iulie 2024
COLIZIUNE ÎN ZALĂU, ÎNTRE UN AUTOTURISM ȘI UN AUTOCAMION
3 iulie 2024

Informare privind desfășurarea probei obligatorii a profilului din cadrul Examenului de Bacalaureat (sesiunea iunie – iulie 2024)

În județul Sălaj, la probă scrisă obligatorie a profilului, din cadrul Examenului Național de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2024 (Matematică – profilul real și Istorie – profilul umanist), din totalul de 1530 candidați înscriși au fost prezenți 1478 de candidați (96,60 %). Nu s-au prezentat 52 candidați.
Cea de-a doua probă scrisă s-a desfășurat, fără să se înregistreze tentative de fraudă sau alte incidente. 
Subiectul și baremul de corectare au fost publicate la ora 15:00, pe subiecte.edu.ro, de către Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație.
Joi, 4 iulie 2024, se va desfășura proba la alegere a profilului și specializării. Candidații au posibilitatea să aleagă una dintre următoarele discipline: fizică, chimie, biologie, anatomie și fiziologie umană, informatică, geografie, filozofie, logică, economie, psihologie, sociologie.

Biroul de presă al Inspectoratului Școlar Județean Sălaj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *