Condamnat doar la 4 ani de inchisoare cu suspendare, dupa ce a ucis un om

Produse de patiserie
O noua licitatie
6 ianuarie 2009
Pompieri
Graba face victime
7 ianuarie 2009

Condamnat doar la 4 ani de inchisoare cu suspendare, dupa ce a ucis un om

Calin Gordea
Verdictul in cazul uciderii lui Calin Gordea, tinarul de 21 de ani care si-a gasit sfirsitul in fata clubului Obsession, a fost pronuntat azi 6.01.2009.

 

Un student din Zalau, in varsta de 21 de ani, Calin Gordea, si-a pierdut viata, in noaptea de 5 spre 6 noiembrie 2006, intr-o bataie care a avut loc in fata unui club din Cluj. El isi sarbatorea ziua de nastere cand intre grupul din care facea parte si alti clienti ai localului a izbucnit un scandal. Bodyguarzii i-au scos pe toti afara, unde a urmat o incaierare generala intre cele doua grupuri. Gordea a fost lovit cu pumnul in fata, a cazut si s-a lovit de asfalt, murind cateva minute mai tarziu.

Tanarul din Cluj acuzat ca la omorat in bataie pe Calin Gordea, a fost condamnat, de Tribunalul Cluj, la patru ani de inchisoare cu suspendare pentru lovituri cauzatoare de moarte. Instanta a stabilit, de asemenea, pentru Calin Bondor un termen de incercare de sapte ani in care acesta trebuie sa se prezinte periodic la serviciul de probatiune de pe langa Tribunalul Cluj, sa anunte schimbarea de domiciliu si de loc de munca la Politie si ii este interzis sa frecventeze orice club, club de noapte sau discoteca din Cluj-Napoca.

Dorina Gordea mama :” De 2 ani de zile, asteptam sa aflam adevarul, a fost un soc pentru noi, nu ne-am asteptat la aceasta sentinta. Dupa ce procesul a suferit 2 amanari, in sfarsit azi am primit vestea care ne-a bulversat.Ramane sa hotaram , cu avocatii daca vom face recurs sau nu pe viitor. Cel mai mult mi-am dorit sa aflu adevarul. De ce toaata lumea stia ca acel Calin Bondor era vinovat chiar de la inceput. Nici in ziua de azi eu nu stiu adevarul.
Cu pozele baiatului in mana, mama ne spune ca abia, a reusit sa-si faca curaj, sa se uite pe internet ca sa vada colajul care a fost facut in aminterea baiatului de catre prietenii acestuia..A fost foarte dureros pentru mine sa citesc acele mesaje care au fost lasate pe internet si sa ascult melodia care a fost dedicata in memoria lui.”

Dupa 2 ani de suferinta deznodamantul nu este tocmai cel la care se astepta mama indurerata. Stie ca nimeni si nimic nu-l mai poate aduce inapoi.
Suspinand si cu lacrimi in ochi ne marturiseste ca simte nevoia sa mearga la mormantul fiului ucis.

 

 

Dumnezeu sa te odihneasca in pace!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *