O noua licitatie

Spital
In noul an 20 de copii au venit pe lume
6 ianuarie 2009
Calin Gordea
Condamnat doar la 4 ani de inchisoare cu suspendare, dupa ce a ucis un om
6 ianuarie 2009

O noua licitatie

Produse de patiserieConsiliul Judeţean Sălaj a reziliat, începând cu data de 5 ianuarie 2009, Contractele nr. 7.740, 7.741 şi 7.743, încheiate în data de 10 septembrie 2008, cu operatorul economic SC Bamm Impex SRL Turda, având ca obiect furnizarea de produse de patiserie către unităţile şcolare din Zona III (Şimleu-Silvaniei, Nuşfalău, Marca, Camăr, Ip, Plopiş Sîg, Boghiş, Halmăşd, Valcău de Jos),

Zona IV (Crasna, Pericei, Vîrşolţ, Meseşenii de Jos, Horoatu Crasnei, Bănişor, Cizer) şi Zona VI (Cehu Silvaniei, Sălăţig, Benesat, Dobrin) din judeţul Sălaj, pentru anul şcolar 2008-2009. Rezilierea acestor contracte s-a datorat numeroaselor sesizări primite din partea unităţilor şcolare beneficiare, care au reclamat disfuncţionalităţi grave în ceea ce priveşte respectarea clauzelor contractuale şi a legislaţiei specifice în vigoare de către furnizorul SC Bamm Impex SRL Turda. Deşi atât Consiliul Judeţean Sălaj, în calitate de autoritate contractantă, cât şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sălaj, autoritatea care monitorizează derularea contractelor de furnizare a produselor lactate şi de panificaţie, au transmis mai multe comunicări acestui furnizor, în care i s-a cerut acestuia respectarea clauzelor contractuale, înştiinţându-l, de asemenea, că nerespectarea contractului duce la rezilierea lui, operatorul economic SC Bamm Impex SRL Turda nu a dat curs acestor solicitări. Ca urmare, aşa cum am arătat mai sus, Consiliul Judeţean Sălaj a reziliat, începând cu data de 5 ianuarie 2009, contractele cu acest furnizor.

În continuare, pentru derularea în condiţii normale a Programului ,,Lapte şi corn”, Consiliul Judeţean Sălaj, prin serviciul de achiziţii publice, a demarat, conform legii, procedura de ,,licitaţie deschisă” în vederea desemnării furnizorilor de produse de patiserie pentru zonele III, IV şi VI. Totodată, având în vedere perioada mare de timp pe care o presupune desfăşurarea acestei proceduri, s-a hotărât ca, în acelaşi timp, să fie organizată, în data de 17 decembrie 2008, procedura de licitaţie ,,negociere fără publicarea unui anunţ”, care este o procedură mai simplă şi prin care au fost desemnaţi următorii furnizori:

– pentru Zona III – SC Europan SRL Sărmăşag, cu care a fost încheiat Contractul nr. 11.364/22 decembrie 2008 şi care are durata de valabilitate în perioada 5 ianuarie 2009 – 30 ianuarie 2009, cu posibilitatea prelungirii acestuia până la finalizarea procedurii de ,,licitaţie deschisă”;

* pentru Zonele IV şi VI – SC Astral Impex SRL Arad, cu care au fost încheiate Contractele nr. 11.365 şi 11.366 din 22 decembrie 2008 şi care au durata de valabilitate în perioada 5 ianuarie 2009 – 30 ianuarie 2009, cu posibilitatea prelungirii acestora până la finalizarea procedurii de ,,licitaţie deschisă”.

În acest moment se află în desfăşurare procedura de ,,licitaţie deschisă” în vederea desemnării furnizorilor de produse de panificaţie pentru zonele III, IV şi VI, iar deschiderea ofertelor va avea loc în data de 12 ianuarie 2009.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *