CONDUCERE FĂRĂ PERMIS ȘI FURT CALIFICAT

DEPISTAȚI ÎN FLAGRANT DELICT, ÎN TIMP CE SUSTRĂGEAU 115 LITRI DE COMBUSTIBIL
15 noiembrie 2022
PRINS CU PERMIS NECORESPUNZĂTOR ÎN LOCALITATEA ALUNIȘ
15 noiembrie 2022

CONDUCERE FĂRĂ PERMIS ȘI FURT CALIFICAT

La data de 11 noiembrie a.c., polițiștii au identificat un tânăr bănuit că ar fi furat un autoturism, din localitatea Bocșa, pe care l-a condus fără permis și a provocat accident.

În fapt, la data de 11 noiembrie a.c., ora 07:47, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Zalău au fost sesizați, de o femeie, de 32 de ani, din comuna Bocșa, cu privire la faptul că, în noaptea de 10 spre 11 noiembrie a.c., persoane necunoscute, i-au sustras un autoturism pe care în parcase în fața unui imobil, din Bocșa.

În aceeași zi, în jurul amiezii, în urma investigațiilor efectuate de polițiști, autoturismul reclamat ca furat a fost identificat răsturnat pe pavilion, în afara părții carosabile a Drumului Național 1F, între localitățile Bocșa și Sălăjeni.

S-a efectuat cercetarea la fața locului, iar după mai multe investigații, a fost identificată persoana bănuită de comiterea faptei. Este vorba de un tânăr, de 21 de ani, din comuna Bocșa.

Tânărul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat și conducere fără permis, iar față de bărbatul bănuit de comiterea faptelor, procurorul de caz a dispus măsura preventivă a controlului judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile.  – Ioana Rus purtător de cuvânt Poliția Sălaj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.