DEPISTAȚI ÎN FLAGRANT DELICT, ÎN TIMP CE SUSTRĂGEAU 115 LITRI DE COMBUSTIBIL

DEPISTAT ÎN TRAFIC, ÎN TIMP CE CONDUCEA SUB INFLUENȚA ALCOOLULUI
15 noiembrie 2022
CONDUCERE FĂRĂ PERMIS ȘI FURT CALIFICAT
15 noiembrie 2022

DEPISTAȚI ÎN FLAGRANT DELICT, ÎN TIMP CE SUSTRĂGEAU 115 LITRI DE COMBUSTIBIL

La data de 11 noiembrie a.c., polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Jibou au prins în flagrant delict doi bărbați, care sustrăgeau combustibil din două utilaje de construcții, situate în apropierea localității Ciocmani.

În fapt, vineri, 11 noiembrie, la ora 21:13, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Jibou au fost sesizați de un bărbat din județul Bistrița-Năsăud, angajat al unei societăți comerciale, cu privire la faptul că, persoane necunoscute, sustrag motorină din utilajele societății, aflate parcate pe marginea Drumului Județean 109E, în apropierea localității Ciocmani.

Polițiștii din Jibou s-au deplasat cu operativitate la fața locului și au depistat în flagrant delict doi bărbați, de 18 și 33 de ani, din comuna Someș Odorhei și Jibou, în timp ce sustrăgeau motorină din două utilaje de construcții, parcate pe marginea drumului.

Asupra celor doi bărbați au fost descoperite două canistre ce conțineau 115 litri de combustibil.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.  – Ioana Rus purtător de cuvânt Poliția Sălaj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.