CONSILIUL JUDEȚEAN SĂLAJ ORGANIZEAZĂ PRIMUL FESTIVAL AL TINERILOR

ȘTAFETA OMAGIALĂ INVICTUS ÎȘI CONTINUĂ TRASEUL SPRE MONUMENTUL DE LA GORGANA
27 mai 2022
ACTIVITĂȚI PREVENTIVE ÎN MUNICIPIUL ZALĂU
27 mai 2022

CONSILIUL JUDEȚEAN SĂLAJ ORGANIZEAZĂ PRIMUL FESTIVAL AL TINERILOR

👫Adolescenții sălăjeni sunt invitați să petreacă o după-amiază frumoasă, plină de surprize și inedit, alături de prietenii și colegii din toate liceele din Zalău, miercuri, 1 Iunie, de la ora 15.00, la Festivalul Tinerilor, ce se va desfășura în curtea Consiliului Județean Sălaj.

🔊 Evenimentul este organizat la inițiativa Consiliului Județean Sălaj, în parteneriat cu companiile Michelin, TenarisSilcotub, Aquarel, Transilvania Gourmet, Grupul Universal, dar și cu implicarea echipelor de la Muzeul Județean de Istorie și Artă Zalău, Asociația de Dezvoltare Intercomunitară “Țara Silvaniei”, Crucea Roșie, EduBiz și Centrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj.

✨ Ochelari VR, jocuri și concursuri pe echipe, cu multe premii atractive, ateliere de comunicare susținute de Mihaela Tatu, mișcare în aer liber – sunt doar câteva dintre surprizele pe care vi le-am pregătit!

🎶🎤 În plus, pe scena amenajată în curtea Consiliului Județean Sălaj va avea loc un concert susținut de tineri talentați, care vor încheia ziua, în ritmul muzicii.

‼️ Așadar, nu uitați:

1 IUNIE, ORA 15.00, ÎN CURTEA CONSILIULUI JUDEȚEAN SĂLAJ ➡️ FESTIVALUL TINERILOR DIN ZALĂU!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.