Cu boxul metalic la discoteca

Biserica
60 de ani de la desfiinţarea Bisericii Române Unite cu Roma, Greco – Catolică din România
28 octombrie 2008
MDLPL
Raportul de guvernare al Ministerului Dezvoltarii
31 octombrie 2008

Cu boxul metalic la discoteca

JandarmerieInfracţiune la Legea 61/1991 privind sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.
Duminică, 26 octombrie a.c., în jurul orelor 03.30, un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Sălaj, în timp ce se afla în executarea unei misiuni specifice în loc. Sâg, jud. Sălaj, a depistat la discoteca din localitate, o persoană aflată sub influenţa băuturilor alcoolice, având asupra sa un box metalic.

În momentul în care urma să fie legitimat de jandarmi, S.P., de 21 de ani, din localitatea Huseni, jud. Sălaj, a aruncat obiectul pentru a nu fi găsit asupra sa. Acesta a declarat ulterior jandarmilor că purta boxul metalic pentru a-l folosi la nevoie, dacă ar fi fost agresat de cineva.

În cauză, pe numele făptuitorului, jandarmii au întocmit actele premergătoare de constatare a infracţiunii de port, fără drept, în loc public, a unui box metalic, faptă prevăzută şi sancţionată de art.1¹, alin 1, din Legea 61/1991 republicată.

Dosarul cu actele de constatare a infracţiunii, urmează a fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Şimleu Silvaniei.

Lt. Bolfă Cristian – ofiţer relaţii publice

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *