Derdelus intre blocuri

ANL
Peste 650 de cereri pentru locuinte ANL
16 ianuarie 2009
primaria
Impozite si taxe locale la fel ca in 2008
19 ianuarie 2009

Derdelus intre blocuri

derdelus In Zalau, mai multe strazi si trotuare au ramas necuratate de cei de la dezapezire in weekendul care a trecut. Spre bucuria copiilor care si-au luat de inadata saniile si au pornit la derdelus. Masinile parcate pe trotuare au intampinat dificultati soferii fiind nevoiti sa-si aduca singuri nisip pentru a-si arunca la roti.

Cu toate ca masiniile sunt echipate corespunzator pentru iarna acestea nu fac fata daca pe sosea e gheata acoperita cu un strat subtire de zapada.Mai multe persoane au renuntat la masini si au pornit pe jos spre destinatia propusa.Dar mai nou nici mersul pe jos nu mai e sigur, poti sa cazi si sa-ti fracturezi in cel mai fericit caz o mana sau un picior. Iata ce ne-au declarat mai multi soferi si cativa pietoni:

Sofer: Se circula foarte greu, strazile nu sunt curatate iar pe jos e gheata. Mai sunt si copii care se dau cu saniile si trebuie sa fim foarte atenti.

Sofer: Am cauciucuri de iarna, dar degeaba daca cei de la dezapezire nu s-au deranjat sa arunce cu nisip.Sunt plini de copii care se dau aici cu sania si trebuie sa fim foarte atenti, sa se dea la o parte cand i claxonam.

Sofer: Uitati-va si dumneavostra cum derapeaza masinile, circul cu 10-15 km/h.De dimineata nu au avut timp sa vina sa arunce cu ceva pe gheata.

Pieton: Abia pot sa merg, ma tem sa nu alunec, ca imi rup picoarele.Este foaarte multa gheata si pe trotuare si pe strazi.

Pieton: Mergem foarte incet sa nu cadem, nu se poate circula nici cu masina si pe jos poate alunecam si ne rupem ceva. Cine va mai lucra in locul meu atunci. De ce nu au curatat drumurile de dimineata pana acum.

Circulatia rutiera se desfasoara cu mare dificultate, pentru ca strazile sunt inca acoperite cu un strat de gheata.Cei care s-au ambitionat sa iasa cu masina, au avut dificultati pe strazile necuratate de zapada. Pe de altă parte, cetăţenii sunt nemulţumiţi că încă există drumuri necurăţate.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *