Tibi
Proiect de dezvoltare a turismului salajean
4 martie 2009
MDLPL
Ordonanta de guvern aprobata pentru reabilitarea blocurilor
4 martie 2009

AcuzPrimaria capitalei are , se stie,un personal …stufos.Divizat pe compartimente,sectii, sectoare etc ,personal platit –si bine- de catre noi, cetatenii acestei metropole care se numeste Bucuresti.Eu, cetateanul, atunci cand am o problema ce fac ?Ma adresez serviciului competent.

In acest caz la DIRECŢIA TRANSPORTURI DRUMURI, SISTEMATIZAREA CIRCULAŢIEI. In competent careia sunt si parcarile de resedintaSi este exact ceea ce am facut; Locuiesc in sectorul doi ,in piata Italiana.Un timp parcarile din aceasta piata au fost concesionate firmei Dali care constatand ca nu sunt rentabile, a renuntat la ele .Drept care , eu, cetateanul, locurile fiind libere m am adresat primariei, recte serviciului competent,cel mai sus numit dorind sa fac un contract de parcare de resedinta. Evident platind.

Ei bine, daca in cazul lui Dali se putea…in cazul meu,cel al cetateanului , se pare ca NU.

Discriminare ? Prostie ? Lipsa de interes pentru visteria primariei ? Nu stiu dar nu pot sa nu –mi pun intrebari.Probabil ca dupa ce voi depune plangere la Consiliul National Pentru Combaterea Discriminarii,ceea ce evident voi face,…lucrurile se vor aranja.Tot pe banii contribuabilor ceea ce ar fi putut fi ,evident,evitat.

LUCIAN CORNESCU

PRESEDINTE EXECUTIV AL UNIUNII ZIARISTILOR PROFESIONISTI DIN ROMANI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *