Doi bărbați condamnați la închisoare, depistați și încarcerați de polițiștii de investigații criminale sălăjeni

ATENȚIE ȘOFERI! VEDEȚI CE RISCAȚI DACĂ
18 august 2023
Ce parere aveti ca tot mai multi tineri se drogheaza?
18 august 2023

Doi bărbați condamnați la închisoare, depistați și încarcerați de polițiștii de investigații criminale sălăjeni

Joi, 17 august a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj au depistat și reținut un bărbat de 32 de ani, din localitatea Șimleu Silvaniei, județul Sălaj, urmărit național.

Judecătoria Șimleu Silvaniei a emis pe numele acestuia un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, fiind condamnat la patru ani și 11 luni de închisoare în regim de detenție, pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie.

Tot joi, 17 august a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj au depistat și reținut un tânăr de 24 de ani, din municipiul Zalău, urmărit național.

Judecătoria Zalău a emis pe numele acestuia un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, fiind condamnat la un an și două luni de închisoare în regim de detenție, pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive.

Cei în cauză au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj, urmând a fi transferați la penitenciar, pentru executarea pedepselor la care au fost condamnați.

Poliția Sălaj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *